HIRUROID® FORTE
hoitaa pintaa syvemmälle

Ainutlaatuinen tapa edistää paikallista verenkiertoa

Hirudoid forten vaikuttava aine mukopolysakkaridipolysulfaatti (MPS) imeytyy nopeasti ihon läpi pintakudoksiin, missä se vaikuttaa tasaisesti ja pitkään. Hirudoid forte parantaa paikallista verenkiertoa ja estää pinnallisten verisuonitukosten muodostumista, nopeuttaa niiden liukenemista, hillitsee tulehdusta ja vähentää turvotusta.

Hirudoid® forte

  • Lievittää tulehdusta, kipua ja suonikohjuista johtuvia oireita
  • Vähentää paikallista turvotusta
  • Nopeuttaa pinnallisten verisuonitukosten liukenemista
  • Edistää mustelmien, ruhjeiden ja pinnallisten laskimotulehdusten paranemista sekä ehkäisee niiden muodostumista

Hirudoid forte on itsehoitolääke, jota on saatavana sekä emulsiovoiteena että geelinä; vaihtoehdoista voi valita itselleen sopivan tuotteen.  Emulsiovoide ja geeli ovat vaikutukseltaan yhtä tehokkaita.

Hidudoid fortea myydään apteekeissa ilman reseptiä. Lisätietoja tuotteista saat lääkäriltä, apteekkihenkilökunnalta tai muulta terveydenhuollon ammattilaiselta.

Miten Hirudoid® forte vaikuttaa?

Hirudoid forten vaikuttava aine mukopolysakkaridipolysulfaatti (MPS) estää pinnallisten verisuonitukosten muodostumista ja nopeuttaa niiden liukenemista parantamalla paikallista verenkiertoa. Hirudoid forte nopeuttaa mustelmien häviämistä, hillitsee tulehdusta ja vähentää turvotusta. Hirudoid forten avulla kudoksen paikallinen aineenvaihdunta vilkastuu ja siten paraneminen helpottuu. Tulehduksen lievittyminen ja turvotuksen häviäminen saa aikaan myös niistä johtuvan kivun vähenemisen. Hirudoid forte edistää myös osaltaan sidekudoksen kudosrakenteiden uudistumista.

Miksi hoitaa paikallisesti?

Lääkettä paikallisesti käytettäessä lääkkeen vaikutus kohdistuu ainoastaan sille alueelle, johon sitä annostellaan. Näin vältytään lääkeaineen mahdollisilta haittavaikutuksilta ja muun elimistön turhalta kuormittamiselta. Voiteesta tai geelistä lääkeaine vapautuu tasaisesti suoraan vamma-alueelle. Hirudoid forten monipuolisuutta lisää mahdollisuus käyttää sitä yhdessä fysikaalisten hoitojen ja okkluusiosidoksen kanssa.

Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta Hirudoid forte imeytyy syvälle kudokseen, jolloin sen kipua ja turvotusta lievittävä vaikutus kohdistuu juuri oikealle alueelle. Hirudoid forte levittyy ja imeytyy helposti.